Let op: wij zijn verhuisd! Oranjestraat 17 achter het woonhuis!
 

Links


Ilse Schuurmans Fotografie

Ilse Schuurmans Fotografie combineert de ambachtelijke intensiteit van de klassiek geschoolde fotograaf met de mogelijkheden van de hedendaagse techniek. Oog voor detail, het scheppen van de juiste sfeer, het talent om het juiste moment te kiezen, de passie om met analoge en digitale technieken het beste resultaat te creëren – het zijn deze kwaliteiten die Ilse Schuurmans Fotografie haar onderscheidende kracht geven. Of het nu gaat om een familieportret, bedrijfsfotografie, een bruidsreportage of een professionele fotoshoot met visagie, Ilse Schuurmans Fotografie verstaat de kunst de essentie van het moment te ‘vangen’, voor nu, voor de toekomst.

Website


Mark Pluim Fotografie

Marc Pluim fotografie is een dienstverlener voor instellingen, overheden, bedrijven en particulieren en houdt zich in die zin niet bezig met detailhandel. Wij verkopen fotowerk in de breedste zin van het woord. Hier in de Emmastraat hebben we dus geen winkel, maar wel een fotostudio voor productfoto’s, reproducties, portretopnamen en groepsfoto’s. Ook houden we ons bezig met het scannen en herstellen van beschadigde en verbleekte foto’s en verzorgen we workshops.

Website

René Sloot Fotografie, Image en Design.

Huwelijksfotografie zoals het moet zijn.
Zevenaar.

Website

   Fotohuis Velp

Bij FotoHuisVelp beleef je nog het ''echte'' gevoel wat Fotografie zo mooi maakt. Het creatief bezig zijn met beeld maken in de breedste zin van het woord.
In de winkel zult u alles vinden wat u nodig heeft om uw passie voor beeld te ondersteunen.
  U krijgt eerlijk en gepassioneerd advies van de medewerkers, Jan & Roy.


  Website

 

                                                          Art Gallery 0.68

Art Gallery O-68, galerie voor hedendaagse kunst, die ruimte biedt aan gevestigde nationale en internationale kunstenaars met werk in verschillende technieken. Daarnaast brengt de galerie startende talentvolle kunstenaars onder de aandacht. De galerie is voor iedereen die wil laten raken door kunst en adviseert particulieren en bedrijven over aankoop en opbouw van collecties.

                         Website